Welina mai i kā mākou pūnaewele.

Hoʻopilikia paha ʻo hydroxypropyl methylcellulose i ke kino o ke kanaka? He aha kaʻu e nānā ai?

ʻAʻole hoʻopōʻino ka Hydroxypropyl methylcellulose i ke kino o ke kanaka, ʻoi ka palekana a hydroxypropyl methyl cellulose a hiki ke inu ʻole ʻia, hiki ke hoʻohana ʻia i ka hoʻohui ʻana i ka meaʻai, ʻaʻohe wela, ʻaʻole ka hoʻonāukiuki ma ka ʻili a me ka pili o nā membrane pili. Manaʻo ʻia he palekana i kēlā me kēia lā e ʻae ʻia he 25mg / kg, pono e hoʻokomo i nā pono pale i ka wā o ka hana.

ʻO ka wahine hapanui lactate i ka wā e hoʻohana ana i ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻohe hopena kino i hōʻike ʻia i loko o nā pēpē. No laila, ʻaʻohe contraindications kūikawā no ka wahine hāpai a me ka lactating. ʻAʻole lilo ka hoʻohana ʻana i ka hypromellose i nā keiki i ka hopena ʻē aʻe i hoʻohālikelike ʻia me nā hui ʻē aʻe, no laila hiki i nā keiki ke hoʻohana i kēia huahana ma kahi ʻano like ʻole o nā pākeke.

fgh

ʻImi hoʻonui

ʻO ka hiʻohiʻona o ka hydroxypropyl methylcellulose

1. ʻO ke kiʻekiʻe o ke kiʻekiʻe o ka polymerization o cellulose ether, ʻo ka nui o kona kaumaha mole, a ʻo ke kiʻekiʻe o ka viscosity o ka wai aqueous solution.

2. ʻO ke kiʻekiʻe o ka lawe ʻana (a i ʻole ka noʻonoʻo) o ka cellulose ether, ʻo ke kiʻekiʻe o ka viscosity o kāna wai aqueous solution. Eia nō naʻe, e nānā pono i ke koho ʻana i kahi hoʻokomo kūpono i ka wā noi e pale ai i ka hoʻoulu ʻia ʻana a pili i ka hana o ka molaka a me ka mea paʻa. ʻano

3. E like me ka hapa nui o nā wai, e nui ka ulu o ka momona o ka eulene cellulose me ka nui o ka mahana, a ʻoi ke kiʻekiʻe o ka neʻe o ka cellulose eter, ʻoi aku ka nui o ka hopena.

4. ʻO ka Hydroxypropyl methylcellulose solution he kino pseudoplastic ke ʻano, nona ka waiwai o ka wili lauoho. ʻO ka nui o ka helu o ka ʻoki i ka wā o ka hoʻāʻo, ʻo ka haʻahaʻa o ka viscosity. No laila, e emi iho ka lūlū o ka paila ma muli o ka mana o waho, kahi e kūpono ai i ka hana ʻaki ʻana i ka hila, i ka hopena o ka papa ʻaina i loaʻa ka hana maikaʻi a me ka cohesiveness.

Hōʻike ka hopena hydroxypropyl methylcellulose i nā ʻano wai o Newtonian ke haʻahaʻa loa ka manaʻo a liʻiliʻi ka viscosity. Ke piʻi aʻe nei ka lohi, e hōʻike iki ana ka hoʻonā i nā ʻano wai pseudoplastic, a me ke kiʻekiʻe o ke kao ʻana, ʻike hou ka pseudoplasticity.


Hoʻouna: Mar-11-2020
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • youtube